Uusimmat

Tänään ensi-illassa: Kikkelikomedia Luokkakokous 2 jakaa mielipiteitä – arvosanoja nollasta neloseen

02.11.2016 08:25 Muropaketin toimitus

luokkakokous2stripparimed

Taneli Mustosen kikkelikomedia Luokkakokous sai kriitikot ja hyvän maun ystävät takomaan päätänsä elokuvateatterin lattiaan vuonna 2015. Sama ilmiö toistuu todennäköisesti myös tänä vuonna, kun Luokkakokous 2 – polttarit saa ensi-iltansa.

Uudessa uunoilurainassa Niklas on aloittanut kuntoilun tai ainakin kuntoilusta somettamisen selvitäkseen lähestyvästä keski-ikäistymisestä ja avioliittohuolistaan. Antti on kerännyt rohkeutta avioeron jälkeen ja aikoo palata deittailun maailmaan. Tuomaksen ura muusikkona on laskussa, mutta häävalmistelut Leilan kanssa ovat täydessä vauhdissa. Niklas ja Antti päättävät järjestää Tuomakselle kaikkien aikojen polttarit, mutta mutkia tulee matkaan ja pojat joutuvatkin lähtemään vanhan luokkakaverinsa hautajaisiin.

Luokkakokous 2:n rooleissa nähdään tuttu kolmikko: Aku Hirviniemi, Jaajo Linnonmaa ja Sami Hedberg. Elokuvan on ohjannut ensimmäisen osan tavoin Taneli Mustonen.

”Jes, lisää samaa hyvää!”, hihkuvat ensimmäisen Luokkakokouksen fanit.

”Voihan vittu”, Dome.fi:n kriitikko – ja antoi perään elokuvalle nolla tähteä viidestä.

Luokkakokous 2 on luokaton nollan tähden jatko-osa – “Psyyke ei toivu tästä koskaan”

Muista elokuvamedioista omat tylyt arvostelunsa ovat ehtineet julkaista jo ainakin Episodi-lehti (yksi tähti) ja Helsingin Sanomat (kaksi tähteä). Suopeammalla linjalla ovat olleet esimerkiksi Ilta-Sanomat (kolme tähteä) ja Smack the Jack (peräti neljä tähteä).

Muropaketin uusimmat