Uusimmat

Tänään tv:ssä: Will Smithin uran häpeäpilkku – ”mies näyttelee kuin krapulassa”

16.04.2016 07:16 Muropaketin toimitus

Haluatko pilata kivan viikonloppuillan? Avaa sitten televisio tänään kello 21.00.

TV5 esittää lauantai-illan elokuvana After Earthin vuodelta 2013.

Will Smithin ja hänen poikansa Jadenin ”tähdittämässä” scifi-seikkailussa sankarikaksikon alus putoaa ihmiskunnan hylkäämälle Maapallolle, missä heitä hätyyttää muukalaisten ihmistappajaksi jalostama ursa-peto.

M. Night Shyamalanin ohjaamassa elokuvassa ei ole tarjolla mitään mielenkiintoista, jännittävää tai edes hauskaa. Välttäkää parhaanne mukaan!

Will Smithin ja M. Night Shyamalanin After Earth on vahvoilla, kun vuoden huonoimpia elokuvia palkitaan”, julisti Dome.fi:n elokuva-arvostelu ensi-illan aikoihin, lisäten vielä:

”Will Smith näyttelee kuin olisi kuuden viikon ryyppyreissun jälkeisessä krapulatilassa. Sitä hän varmasti onkin, sillä arvaten kuppi on alkanut kallistua miehen tajuttua, millainen virhe on tullut tehtyä. Will Smithin takia ei After Earthia kannata mennä katsomaan, sillä lähes koko elokuvan ajan mies mököttää paikallaan ja mollaa poikaansa, siis aivan kuten After Earthin yleisökin.”

Julkaisuvuotensa surkeimmaksi elokuvaksi ei After Earth valikoitunut, mutta se sai Razzie-gaalassa pystit sarjoissa ”surkein miesnäyttelijä”, ”surkein missivuosanäyttelijä” ja ”surkein parivaljakko”.

Vuoden surkeimmat elokuvat palkittiin: After Earth ja Movie 43 saivat ansionsa mukaan