Uusimmat

Tätä stunttia Tom Cruise ei antanut Henry Cavillin tehdä uudessa Mission Impossible -leffassa

27.07.2018 17:03 Muropaketin toimitus

Tom Cruise on tunnettu siitä, että hän tekee omat stunttinsa. Näyttelijäkollegoilleen hän ei kuitenkaan salli samaa.

Viikon päästä julkaistava Mission: Impossible – Fallout sisältää jälleen joukoittain hurjia stuntteja. Elokuvan pääosassa nähtävä Tom Cruise on tunnettu siitä, että hän haluaa tehdä omat stunttinsa, olivatpa ne lähes miten hurjia tahansa. Vastanäyttelijöilleen hän ei kuitenkaan anna lupaa samanlaiseen hurjapäisyyteen.

Cruisen vastanäyttelijänä uudessa Mission: Impossiblessa nähtävä Henry Cavill olisi nimittäin halunnut tehdä elokuvassa nähtävän HALO-hypyn Cruisen kanssa, mutta ei saanut siihen lupaa. Cruise toimii elokuvan tuottajana, minkä vuoksi hän ei kieltänyt Cavillia ilkeilläkseen, vaan hänellä on suurempi vastuu muista näyttelijöistä.

“Tämä on yksi elokuvan surullisimpia tapauksia minun kohdallani. Anoin Tomilta: ’Minulla on laskuvarjo, olen saanut koulutusta tuulitunnelissa, toki minäkin voin hypätä?’ Ja hän sanoi: ’Henry, tiedän tasan tarkkaan miltä sinusta tuntuu. Ymmärrän sen, olet tehnyt tähän mennessä jokaisen stuntin itse, mutta tämä on sellainen, mitä en voi antaa sinun tehdä. Tämä vaatii erityistä koulutusta’”, Cavill surkuttelee Cinemablendin uutisessa.

Kyseisessä kohtauksessa nähdään useita hyppääviä hahmoja, mutta ainoa näyttelijä, joka hypyn lopulta teki, oli Tom Cruise.