Hollywoodin kuuluisimpia viiksiä on turha odottaa takaisin ihan heti, ilmoitti Mission: Impossible -tähti

26.01.2019 11:01 | Muropaketin toimitus

Henry Cavillin Mission: Impossible – Fallout -elokuvassa nähdyistä viiksistä tuli surullisenkuuluisat sen jälkeen, kun ne jouduttiin poistamaan hänen kasvoistaan digitaalisesti Justice Leaguen uusintakuvauksissa.

Ei olisi uskonut, että ihan tavallinen naamakarvoitus voisi aiheuttaa sellaisen kohun kuin mitä Henry Cavillin viikset aiheuttivat reilu vuosi sitten. Cavillin naamassa Mission: Impossible – Fallout -elokuvassa nähtävistä, muhkeista viiksistä tuli Hollywoodin kuuluisimmat sen jälkeen, kun ne jouduttiin poistamaan hänen kasvoistaan digitaalisesti ja erittäin kalliisti Justice Leaguen uusintakuvauksissa, joita jouduttiin tekemään kesken Mission: Impossiblen kuvausten. Eikä tulos ikävä kyllä ollut kovin häävi.

Samanlaista “viiksigatea” ei taida ihan lähitulevaisuudessa pelätä ainakaan Cavillin osalta. Hän on nimittäin ilmoittanut, ettei aio kasvattaa viiksiä ihan heti takaisin, kertoo Cinemablend. “Viiksillä oli hetkensä. Ehkä joskus ne palaavat vielä, mutta ei varmaankaan ihan lähitulevaisuudessa”, Cavill kommentoi.

Tänä vuonna Cavill nähdään (viiksettömän) Geralt of Rivian roolissa Netflix-sarjassa The Witcher.

Muropaketin uusimmat