Uusimmat

Teenage Mutant Ninja Turtles 2:n traileri on ihan älyvapaa – hyvässä mielessä

11.04.2016 15:28 Tatu Junni

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadowsista on julkaistu uusi traileri. Sen perusteella elokuva on täysin tärähtänyt – hyvällä tavalla. Homma on heitetty joko tahattomasti tai tahallisesti läskiksi kankean ensimmäisen osan jälkeen.

Dave Greenin ohjaamassa Out of the Shadowsissa ninjakilpparit matsaavat Silppurin lisäksi myös Bebopin ja Rocksteadyn sekä Krangin kanssa. Apua sankarinelikko saa April O’Neilin lisäksi mm. Casey Jonesilta, jota esittää Arrow-sarjan Stephen Amell.

Suomen elokuvateattereissa uuden Ninja Turtles -leffan voi nähdä 3. kesäkuuta lähtien.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows | Traileri 2 …Valmiina! Turtlesit ovat palanneet uudessa trailerissa elokuvasta Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows.

Posted by TMNT Movie on Monday, April 11, 2016

TMNT

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat