Uusimmat

The Fast and the Furious -ohjaaja tekee toimintaelokuvan Sir Isaac Newtonista

11.06.2012 11:03 Muropaketin toimitus

”Isaac Newton oli englantilainen fyysikko, matemaatikko, tähtitieteilijä, alkemisti ja filosofi. Newton loi perustan klassiselle mekaniikalle teoksessaan Philosophiae Naturalis Principia Mathematica vuonna 1687.” Näin toteaa Wikipedia differentiaali- ja integraalilaskennan keksijästä. Mieshän kuulostaa ihan toimintasankarilta – vai mitä?

The Fast and the Furious -ohjaaja Rob Cohen suunnittelee Isaac Newtonista toimintaelokuvaa, uutisoi Variety-lehti. Mukana projektissa on myös tuottaja Gene Kirkwood, jonka CV:stä löytyvät mm. Rocky ja Gorkin puisto. Cohen aikoo itse käsikirjoittaa elokuvan, joka keskittyy Newtonin toimintaan etsivänä ja rahapajan johtajana.

Vielä ei ole tiedossa kenet Rob Cohen ja Kirkwood haluavat Isaac Newtonin rooliin. Myös elokuvan ensi-ilta on pimennossa. Cohenin seuraava elokuva on lokakuussa USA:ssa ensi-iltansa saava Alex Cross ja ensi vuonna häneltä on luvassa sotadraama nimeltä 1950.

Kummallista kyllä, kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Isaac Newtonin harteille sovitellaan toimintasankarin viittaa. Mies on seikkaillut Marvelin S.H.I.E.L.D.-minisarjassa, jossa esiintyivät myös mm. Leonardo Da Vinci ja Galileo Galilei. Aiheesta enemmän Marvelin kotisivuilla.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Variety