Uusimmat

Tim Burtonin uutuuselokuva saapuu Suomeen jälkijunassa

12.11.2012 10:00 Muropaketin toimitus

Frankenweenie

Tim Burtonin ohjaama mustavalkoanimaatio Frankenweenie sai ensi-iltansa USA:ssa jo useampi viikko sitten. Suomen elokuvateattereihin kalmakoira saapuu vasta tammikuussa 2013.

Frankenweenie on lämmin tarina pojasta ja tämän koirasta. Kun nuoren Victorin rakas koira Sparky menehtyy yllättäen jäätyään auton alle, poika ottaa käyttöön tieteen salamyhkäiset keinot herättääkseen ystävänsä uudelleen eloon – tosin pienin korjauksin varustettuna.

Victor yrittää piilotella kotikutoista luomustaan, mutta kun Sparky sattuu pääsemään karkuun, pojan koulutoverit, opettajat ja koko kaupungin väki saavat omin silmin todistaa, että kun ryhdytään herättämään vainajia henkiin, siitä voi seurata varsin karmiviakin koiruuksia…

”Stop-motion –tekniikalla toteutettu animaatioelokuva Frankenweenie on kuvattu mustavalkoisena, joten sen kolmiulotteinen versio tarjoaa yleisölle aivan uudenlaisen 3D-elämyksen”, lupaa maahantuoja Walt Disney Studios Motion Pictures Finland. Suomen elokuvateattereihin Frankenweenie saapuu 11. tammikuuta 2013.

Lähde: Walt Disney Studios