Uusimmat

Traileri: Netflixin The Package -komediassa yritetään pelastaa teinipojan irtileikattu penis

13.07.2018 19:15 Muropaketin toimitus

Netflixin The Package -kikulikomedia nähdään elokuussa.

Taatusti täynnä raikkaita vitsejä ja hyvää makua olevasta Netflixin The Package -elokuvasta on julkaistu ensimmäinen traileri ja juliste.

Elokuvassa viisi teiniä lähtevät telttailemaan, mutta onnettomuudessa yksi heistä menettää tärkeimmän ruuminosansa, jonka jälkeen alkaa kilpajuoksu aikaa vastaan, jotta irronnut kikuli saadaan pelastettua. Trailerin perusteella mukana on muutakin törkyä, sekä aina yhtä toimivaa pieruhuumoria, eli luvassa on taatusti laatuviihdettä.

The Packagessa nähdään Daniel Doheny (Alex Strangelove), Geraldine Viswanathan (Blockers), Sadie Calvano (Mom), Luke Spencer Roberts (Phoenix Forgotten), Eduardo Franco (American Vandal), Michael Eklund (Wynonna Earp), Gary Jones (Stargate SG-1), Alexander Calvert (The Edge of Seventeen), Sugar Lyn Beard (Sausage Party) ja Blake Anderson (Workaholics).

Ohjaajana toimii Jake Szymanski (Stepbrothers) ja kässärin ovat rustanneet Kevin Burrows (The Croods) ja Matt Mider (Gentlemen Lobsters). The Package tulee tarjolle Netflixiin 10. elokuuta.