Uusimmat

True Blood -tähden uusi Tarzan-elokuva näyttää melkoisen eeppiseltä

18.03.2016 08:35 Tatu Junni

Tarzan palaa valkokankaille vuosien tauon jälkeen ensi kesänä.

Apinain kuninkaan uudesta elokuvasta ei ole liiemmin kylillä huudeltu. Nyt Warner Bros. Pictures koettaa saada ennakkohypeä käyntiin Tarzanin legendan ympärille julkaisemalla uuden julisteen ja trailerin.

Heinäkuun 8. päivä ilmestyvän Tarzanin legendan on ohjannut Harry Potter -elokuvista tuttu David Yates.

Edgar Rice Burroughsin romaaneista ammentavan viidakkoseikkailun pääosissa nähdään Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Djimon Hounsou ja Christoph Waltz.

Tarzan (Alexander Skarsgård) on jättänyt Afrikan viidakot taakseen jo vuosia sitten. Hänet tunnetaan nykyisin nimellä John Clayton III, lordi Greystoke, ja hän elää keskiluokkaista elämää rakkaan vaimonsa Janen (Margot Robbie) kanssa. Nyt hänet on kutsuttu takaisin Kongoon parlamentin kauppaedustajana, tietämättömänä, että hän on pelinappula ahneuden ja koston vaarallisessa liitossa, jonka takana on belgialainen kapteeni Leon Rom (Christoph Waltz). Mutta murhanhimoiseen suunnitelmaan osallistuvilla ei ole aavistustakaan, millaisia voimia he ovat päästämässä valloilleen.”

Tarzanin legenda

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat