Uusimmat

Tulevia ensi-iltoja: Kauhea kankkunen iskee taas toukokuussa

24.02.2011 10:13 Muropaketin toimitus

Kauhea kankkunen 2 on ohjaaja Todd Phillipsin jatko-osa hänen vuoden 2009 menestyselokuvalleen Kauhea kankkunen, josta tuli yksi kaikkien aikojen tuottoisimmista komedioista, ja joka voitti parhaan elokuvan Golden Globen komedioiden ja musikaalien sarjassa.

Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis ja Justin Bartha palaavat Kauhean kankkusen päärooleihinsa. Myös Jeffrey Tambor, Ken Jeong ja Mike Tyson ovat jälleen mukana menossa.

Elokuvassa Kauhea kankkunen 2 Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) ja Doug (Justin Bartha) matkustavat Thaimaan eksotiikkaan viettämään Stun häitä. Las Vegasin unohtumattomien polttarien jälkeen Stu pelaa varman päälle ja valitsee hillityn, turvallisen häitä edeltävän brunssin. Asiat eivät kuitenkaan mene ihan suunnitelmien mukaan. Se, mitä tapahtuu Vegasissa, jää ehkä Vegasiin, mutta se, mitä tapahtuu Bangkokissa, jää kauheiden kankkusten historiaan…

Phillips ohjaa oman käsikirjoituksensa, jonka hän on kirjoittanut yhdessä Scot Armstrongin (Starsky & Hutch) ja Craig Mazinin (Scary Movie 4) kanssa. Phillips toimii myös tuottajana Green Hat Films -yhtiönsä nimissä yhdessä Dan Goldbergin (Kauhea kankkunen, Laskettu aika) kanssa. Vastaavina tuottajina toimivat Thomas Tull, Jon Jashni, William Fay, Scott Budnick, Chris Bender ja J.C. Spink sekä osatuottajina David A. Siegel ja Jeffrey Wetzel.

Kameran takana Phillipsin yhteistyökumppaneina ovat olleet pääkuvaaja Lawrence Sher, tuotantosuunnittelija Bill Brzeski, leikkaaja Debra Neil-Fisher ja pukusuunnittelija Louise Mingenbach, jotka kaikki kuuluivat ohjaajan työryhmään myös elokuvassa Kauhea kankkunen.

Kauhea kankkunen 2 on kuvattu Los Angelesissa sekä Thaimaassa. Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 27. toukokuuta 2011.