Uusimmat

Tutustu Madagascar 2:n kuvagalleriaan

14.11.2008 14:15 Muropaketin toimitus

madaPerjantaina 21.11. saa ensi-iltansa Madagascar 2, jossa leijona Alex, seepra Marty, kirahvi Melman, virtahepo Gloria, kuningas Julien, Maurice ja pingviinit palaavat valkokankaalle. Tutustu nyt elokuvaan Kaistan kuvagalleriassa.

Tultuaan jätetyksi autiolle Madagascarille newyorkilaiset eläimet ovat kehittäneet niin hullun suunnitelman, että se voi jopa toimia. Pingviinit ovat – tavallaan – korjanneet sotilaallisella tarkkuudella vanhan tuhoutuneen lentokoneen.

Päästyään ilmaan erikoinen miehistö pysyy taivaalla juuri ja juuri riittävän kauan selviytyäkseen villeistä villeimmästä paikasta, itse Afrikan tasangoista, jossa eläintarhassa kasvaneet sankarimme törmäävät ensimmäistä kertaa oman lajinsa edustajiin. Samalla kun he löytävät juurensa, he tajuavat nopeasti todellisen oikean ja betoniviidakon eron. Kauan kadoksissa olleista sukulaisistaan, kilpakosijoista ja viekkaista metsästäjistä huolimatta Afrikka vaikuttaa huippupaikalta… mutta onko se parempi kuin heidän kotinsa Keskuspuistossa?