Uusimmat

Ufo-elokuva The Darkest Hour lainasi markkinointikikan District 9:ltä

30.11.2011 17:45 Muropaketin toimitus

Muistatko vielä District 9:n avaruusolentoliikennemerkit? No, tulevan The Darkest Hour -elokuvan tekijät ainakin muistavat. He kun ovat lainanneet ideaa ja vieneet sen vielä astetta pidemmälle.

Vuoden viimeisenä perjantaina ensi-iltansa saava The Darkest Hour kertoo perinteisistä avaruusöttiäisistä poikkeavien olentojen invaasiosta maapallolle.

Viisi amerikkalaista nuorta on pitämässä hauskaa Moskovan yössä, kun taivaalle ilmestyneet kauniit valoilmiöit alkavat putoilla. Kaikki jotka joutuvat valojen kanssa kosketuksiin häviävät tuhkana tuuleen. Nuoret onnistuvat täpärästi pelastautumaan ja heidän henkiinjäämistaistelunsa alkaa. Miten he pysyvät hengissä heille vieraassa kaupungissa jossa riehuu näkymätön vihollinen?

The Darkest Hourin on on ohjannut Chris Gorak (Right at Your Door) ja tuottanut venäläinen Timur Bekmambetov (Wanted, Night Watch). Elokuvan taustalta löytyy myös suomalaista osaamista. Kasimir Lehto on toiminut elokuvassa ”stereographerina”, jonka tehtävänä on valvoa ohjaajan ja kuvaajan kanssa 3D:n suhdetta elokuvan tarinaan ja vastata 3D:n teknisestä tasosta.

Lähde: io9.com