Uusimmat

Uudesta Mission: Impossible -elokuvasta julkaistiin viisi kahjoa kohtausnäytettä

11.07.2018 09:20 Muropaketin toimitus

Mission: Impossible – Fallout saa ensi-iltansa Suomessa vasta elokuun alussa.

Christopher McQuarrien ohjaaman Mission: Impossible – Falloutin juonesta ei ole kerrottu alempaa löytyvää virallista synopsista lukuun ottamatta juuri mitään, mutta silti alkaa tuntua vähän siltä, että Paramountin täysillä käynnissä oleva promokoneisto haluaa spoilata leffan etukäteen.

Falloutista on nyt julkaistu viisi eri kohtausnäytettä, sekä puolen tunnin mittainen kurkistus kulissien taakse, joka sisältää myös pieleen menneitä otoksia. Meillä ei ole aikomustakaan katsoa näitä pätkiä, mutta keräsimme ne kaikki uteliaita varten yhtään läjään.

Mission: Impossible -Fallout saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 27. heinäkuuta ja Suomessa viikkoa myöhemmin 3. elokuuta.

Synopsis sanoo siis vain:

”Parhaat aikomuksesi palaavat usein vainoamaan sinua. Mission: Impossible – Fallout käynnistyy, kun Ethan Hunt (Tom Cruise) ja IMF:n tiimi (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) sekä muutama vanha tuttu liittolainen (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) joutuvat kilpajuoksuun aikaa vastaan, kun vaaralllinen tehtävä menee kauhealla tavalla pieleen. Näyttelijäkaartiin liittyvät myös Henry Cavill, Angela Bassett ja Vanessa Kirby, ja ohjauksesta vastaa jälleen Christopher McQuarrie.”