Uusimmat

Uudet sarjat ja elokuvat HBO Nordicilla toukokuussa 2020: Hulk-tähden draamasarja, mainio Doom Patrol jatkuu…

29.04.2020 14:01 Muropaketin toimitus

Toukokuussa HBO Nordicilla julkaistaan huhtikuulta siirtynyt minisarja I Know This Much Is True, jossa Mark Ruffalo tekee vaikuttavan kaksoisroolin identtisinä kaksoisveljeksinä. Loistava Doom Patrol jatkuu toisen kauden voimin ja uutena supersankarisarjana alkaa Stargirl.

Toukokuun uutuudet HBO Nordicilla:

Betty – 2. toukokuuta alkaen
Komediasarja Betty perustuu kehuttuun Skate Kitchen -elokuvaan. Sarja seuraa erilaisten nuorten naisten porukkaa, joka seikkailee New Yorkin valtaosin miehisessä skeittiskenessä. Pääosissa nähdään elokuvastakin tutut Dede Lovelace, Moonbear, Nina Moran, Ajani Russell ja Rachelle Vinberg. Sarjan luoja Crystal Moselle tunnetaan Skate Kitchen -elokuvan lisäksi kulttidokumentti The Wolfpackin ohjaajana.

Billions, kausi 5 – 4. toukokuuta alkaen
Draamasarjan viidennellä kaudella Bobby Axelrod (Damian Lewis) ja Chuck Rhoades (Paul Giamatti) saavat taas vettä myllyynsä, ja säälimätön kilpailu jatkuu. Samalla uusia vihamiehiä ilmestyy kuvioihin, ja vallan tavoittelusta tulee elinehto. Jokaisen on joko sopeuduttava muuttuviin olosuhteisiin tai nieltävä tappionsa. Uudella tuotantokaudella tähtikaartiin liittyy Julianna Margulies (Teho-osasto, The Good Wife).

Natalie Wood: What Remains Behind – 6. toukokuuta
Dokumenttielokuva piirtää monipuolisen kuvan Natalie Woodista, joka oli yksi Hollywoodin kirkkaimmista tähdistä. Dokumentin on tuottanut Woodin oma tytär Natasha Gregson Wagner, joka myös haastattelee äitinsä ystäviä, perheenjäseniä ja työtovereita. Dokumentissa nähdään Robert Redfordin ja Mia Farrow’n kaltaisia tunnettuja nimiä, ja Woodin aviomies Robert J. Wagner puhuu kameroiden edessä ensimmäistä kertaa tämän kuolemasta. Sundance-elokuvajuhlilla maailmanensi-iltansa saaneen dokumenttielokuvan on ohjannut palkittu elokuvantekijä Laurent Bouzereau.

I Know This Much Is True, minisarja – 11. toukokuuta alkaen
Wally Lambin samannimiseen menestyskirjaan perustuvaa, kuusiosaista minisarjaa tähdittää Mark Ruffalo. Perhedraama seuraa rinnakkain identtisten kaksoisveljesten Dominick ja Thomas Birdseyn (Ruffalo) elämää Yhdysvalloissa 1990-luvun alussa. Fiktiiviseen Three Riversin kaupunkiin sijoittuva sarja on vaikuttava tarina petoksesta, uhrauksesta ja anteeksiannosta. Derek Cianfrancen (Blue Valentine, The Place Beyond the Pines) ohjaamassa minisarjassa nähdään myös Melissa Leo, Rosie O’Donnell, Juliette Lewis ja Kathryn Hahn.

Miracle Workers: The Dark Ages, kausi 2 – 14. toukokuuta
Vanhat tutut Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass ja Lolly Adefope palaavat menneisyyteen komediasarjan uudella kaudella. Tutut kasvot nähdään nyt uusissa rooleissa, ja heidän kohtaamansa haasteetkin ovat erilaisia kuin ennen: keskiaikaisina kyläläisinä ryhmä yrittää pitää lipun korkealla, vaikka vastassa on äärimmäinen taloudellinen epätasa-arvo, huono terveydenhuolto ja laajalle levinnyt tietämättömyys. Kaikki kymmenen jaksoa tulee saataville samana päivänä.

The Great, kausi 1 – 16. toukokuuta alkaen
Draamakomedia kertoo Katariina Suuren (Elle Fanning) noususta Venäjällä pisimpään valtaa pitäneeksi naishallitsijaksi. Satiirinen sarja sekoittelee iloisesti eri tyylilajeja ja venyttää historian rajoja. Nuori Katariina saapuu Venäjälle mennäkseen naimisiin oikukkaan keisarin (Nicholas Hoult) kanssa. Romantiikan ja auringonpaisteen sijaan vastassa on armoton, turmeltunut ja takapajuinen maa, jonka hän päättää muuttaa: ei tarvitse kuin tappaa aviomies, voittaa kirkko, hämätä armeija ja kääntää tuomioistuin puolelleen. Menneisyyttä modernisti käsittelevän sarjan on käsikirjoittanut Tony McNamara, joka tunnetaan myös kiitellyn The Favourite -elokuvan käsikirjoittajana.

Stargirl, kausi 1 – 19. toukokuuta alkaen
DC Comicsin sarjakuvista tuttuun maailmaan sijoittuva draamasarja seuraa lukiolaistyttö Courtney Whitmorea, joka rohkaisee nuorten sankareiden porukkaa pysäyttämään menneisyyden viholliset. Yllättävä sarja antaa uudet kasvot Stargirlin hahmolle sekä historian ensimmäiselle supersankarijoukolle, Justice Society of Americalle. Sarjan luojan, sarjakuvakäsikirjoittaja Geoff Johnsin ura alkoi Stargirl-hahmosta, jonka hän loi vuonna 1999 muutamaa vuotta aiemmin lentokoneturmassa kuolleen sisarensa muiston inspiroimana.

Doom Patrol, kausi 2 – 29. toukokuuta alkaen
DC-sarjakuvien maailmaan sijoittuva sarja palauttaa ruutuun rakastetut supersankarit Robotmanin (Brendan Fraser), Negative Manin (Matt Bomer), Elasti-Womanin (April Bowlby) sekä Crazy Janen (Diane Guerrero), joita johtaa hullu tiedemies (Timothy Dalton). Kukin ryhmän supersankareista on joutunut järkyttävään onnettomuuteen, josta heidän supervoimansa ovat peräisin. Samalla he ovat kuitenkin runneltuja ja traumatisoituneita, ja hakevat tukea toisistaan.

Toukokuun kirjastoelokuvat:

1. toukokuuta
The Town
Dark Shadows
The Intern
Horrible Bosses
Horrible Bosses 2
The Lucky One
Into the Storm

7. toukokuuta
Call Me by Your Name

13. toukokuuta
Escape Room
White Boy Rick

15. toukokuuta
Valmont
Strictly Ballroom
The Captain
The Lover
Lolita
The Bear
Driving Miss Daisy
A River Runs Through It

27. toukokuuta
If Beale Street Could Talk

Toonix Kids:

1. toukokuuta
Angry Birds -elokuva (The Angry Birds Movie)
Oktonautit (Octonauts), kausi 1 (jaksot 1–26)

8. toukokuuta
Taffy, kausi 1 (jaksot 54–66)
Zathura – avaruusseikkailu (Zathura: A Space Adventure)

15. toukokuuta
Shrek
Ben 10, kausi 4 (jaksot 11–20)

22. toukokuuta
Mao Mao, Heroes of Pure Heart, kausi 1 (jaksot 21–30)
Tom and Jerry & The Lost Dragon

29. toukokuuta
Kung Fu Panda 3

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat