Uusimmat

Uusi juliste odotetusta Stephen King -sarjasta – The Stand käynnistyy joulukuussa ja on aiheensa puolesta täydellinen lopetus koronavuodelle

26.08.2020 08:14 Muropaketin toimitus

The Stand -sarjassa virus tappaa suuren osan maailman väestöstä.

CBS All Access -suoratoistopalvelu on julkaissut uuden julisteen The Stand -sarjasta, joka paljastaa sen alkavan 17. joulukuuta. The Stand perustuu tietysti Stephen Kingin saman nimiseen kirjaan, joka on julkaistu suomeksi nimellä Tukikohta.

Yhdeksästä jaksosta koostuvan sarjan ovat käsikirjoittaneet Josh Boone (The Fault in Our Stars, The New Mutants) ja Ben Cavell (SEAL Team). Projektia pitkään työstänyt Boone toimii myös ohjaajana ja tuottajana. King itse on käsikirjoittanut viimeisen jakson ja siihen uuden lopun, jota ei löydy vuonna 1978 julkaistusta kirjasta. Sarjan kuvaukset saatiin valmiiksi viime maaliskuussa, juuri ennen kuin pandemia iski.

Sarjassa nähdään muun muassa Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgård, James Marsden, Amber Heard, Nadine Cross, Greg Kinnear, Odessa Young, Nat Wolff, Henry Zaga, Jovan Adepo, Owen Teague, Brad William Henke, Daniel Sunjata, Katherine McNamara, Eion Bailey, Hamish Linklater ja Heather Graham.

The Stand -sarjan Suomen ensi-ilta ei ole vielä selvillä.