Uusimmat

Uusi traileri Warcraft: The Beginningista – iskeekö videopelileffojen kirous taas?

20.04.2016 08:15 Tatu Junni

Blizzardin hittipelin elokuvasovitus saapuu Suomen teattereihin kesäkuun alussa. Nyt Warcraft: The Beginningista on julkaistu uusi traileri.

Warcraft on kerännyt pelipuolen lisäksi suosiota novelleina, sarjakuvina ja lukuisina oheistuotteina. Nähtäväksi jää, miten käy sangen satumaisissa tunnelmissa rullaavan elokuvan, jonka on ohjannut Duncan Jones. Onnistuneita videopelileffoja löytyy maailmasta vain kourallinen, jos sitäkään, joten Warcraftilla on melkoinen näytön paikka.

Aikaisemmin Jones on ohjannut mainion Moonin ja Source Coden, mikä luo hieman uskoa Warcraftiin. Uuden ja sangen geneerisen trailerin jälkeen emme kuitenkaan uskalla vielä(kään) innostua.

Pääosia Warcraft: The Beginningissa esittävät Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ja Daniel Wu.

Kiinnostaako Warcraft-leffa?

Vastaus Vastanneiden osuus tällä hetkellä
Kyllä
73%
Ei
27%

Siirry takaisin kyselyyn

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat