Uusimmat

Uusia kuvia X-Men: Apocalypsesta: Fanien toive toteutuu 16 vuoden jälkeen

29.03.2016 08:04 Tatu Junni

Toukokuun 20. päivä Suomen ensi-iltansa saavasta X-Men: Apocalypsesta on julkaistu nippu uusia kuvia.

Otoksista kiinnostavin on ensimmäinen. Siinä vihdoinkin kaljuuntunut Charles Xavier (James McAvoy) poseeraa yhdessä oppilaidensa kanssa, ja aika moni mutanteista on pukeutunut sarjakuvaversiot mieleen palauttavaan asuun.

Koska Storm on trailereiden perusteella Apocalypsen eli Tuho-pahiksen joukoissa valtaosan elokuvan kestosta, sijoittunee kuvan kohtaus tai kokoonpano X-Men: Apocalypsen loppupuolelle. Kenties sitten vääjäämättömässä jatko-osassa nähdään nahka-asujen sijaan vihdoinkin värikkäitä trikoita, joita fanit ovat 16 vuotta valkokankaalle hinkuneet.

Bryan Singerin ohjaaman X-Men: Apocalypsen avainnäyttelijöitä ovat McAvoyn lisäksi Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult ja Oscar Isaac.

x-men-apocalypse-0000

HW7A6286.CR2

x-men-apocalypse-0003

x-men-apocalypse-0004

x-men-apocalypse-0005

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat