Uusimmat

“Valehtelen haastatteluissa 90 prosenttia asioistani” – The Social Network -tähti suojelee yksityisyyttään, eikä käytä edes Facebookia

08.04.2020 20:01 Muropaketin toimitus

Näyttelijä Jesse Eisenberg ei viihdy sosiaalisessa mediassa.

The Social Network- ja Zombieland-tähti Jesse Eisenberg varjelee yksityisyyttään eikä viihdy esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. NME:n mielenkiintoisessa haastattelussa näyttelijä paljastaa, että vaikka hän on näytellyt Mark Zuckerbergia, hän ei itse ole edes Facebookissa.

“Jos olisin internetissä, niin sanoisin ensimmäisenä päivänä jotain sellaista, mitä joutuisin pyytelemään seuraavat 364 päivää anteeksi”, Eisenberg perustelee päätöstään.

Hän ei myöskään kaipaa mediassa haastatteluiden kautta saatua julkisuutta vaan kertoo olevansa tyytyväinen vaatimattomampaan maineeseen. Hän myös selittää pitävänsä haastattelut steriileinä:

“Valehtelen haastatteluissa varmaankin 90 prosenttia siinä mitä sanon. Tai en varsinaisesti valehtele, vaan luon steriiliä narratiivia”, hän kertoo.

Eisenbergiltä on juuri julkaistu digitaalisesti Lorcan Finneganin ohjaama kauhujännäri Vivarium, jonka pääosaa hän esittää yhdessä Imogen Pootsin kanssa. Suomessa elokuvaa ei tiettävästi ole vielä saatavilla kotiteattereihin.