Uusimmat

Video: Meno oli näin kahjoa Fast & Furious: Hobbs & Shaw -leffan kuvauksissa

19.07.2019 13:50 Muropaketin toimitus

Fast & Furious -spinoff saa ensi-iltansa 2. elokuuta.

Universal Pictures on julkaissut Fast & Furious: Hobbs & Shaw -elokuvasta kaksi uutta mainospätkää, joissa kurkistetaan kulissien taakse.

Pätkät esittelevät muun muassa David Leitchin ohjaamassa sekopäisiä toimintakohtauksia ja näyttävät kuinka hyvin Dwayne Johnsonin ja Jason Stathamin välinen kemia toimii.

Elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Fast & Furious -elokuvasarja saa ensimmäisen itsenäisen spin-offinsa, kun Dwayne Johnson ja Jason Statham palaavat rooleihinsa Luke Hobbsina ja Deckard Shawna elokuvassa Fast & Furious: Hobbs & Shaw.

Aina siitä asti kun järkälemäinen Hobbs (Johnson), Yhdysvaltain ulkoministeriön diplomaattisiiven uskollinen agentti, ja lain hämärämmällä puolella operoiva Shaw (Statham), entinen brittiarmeijan eliittisotilas, kohtasivat ensimmäistä kertaa vuonna 2015 Fast & Furious 7:ssa, kaksikko on ollut jatkuvasti turpakäräjillä.

Mutta kun geenimanipulaation avulla yli-inhimillisiä voimia saanut anarkisti Brixton (Idris Elba) saa haltuunsa biologisen aseen, joka uhkaa koko ihmiskunnan kohtaloa, kahden vihamiehen on yhdistettävä voimansa päihittääkseen vastustajan, joka saattaa olla heitä kumpaakin kovanaamaisempi. Brixtonin kannoilla on myös älykäs ja peloton MI6:n ex-agentti (The Crown –sarjasta tuttu Vanessa Kirby), joka sattuu myös olemaan Shawn sisko.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw potkii auki kokonaan uuden oven F&F-universumissa. Tarina vie sankarimme ympäri maailmaa, aina Los Angelesista Lontooseen, Tšernobylin myrkylliseltä laskeuma-alueelta Samoan trooppiseen kauneuteen.”

Suomessa Fast & Furious: Hobbs & Shaw saapuu teattereihin 2. elokuuta.