Uusimmat

Vielä kerran kunnon kökkökauhua – Viimeiseksi jäävästä Sharknado-elokuvasta julkaistiin traileri

21.08.2018 10:01 Muropaketin toimitus

The Last Sharknado: It’s About Time -elokuvassa matkataan menneisyyteen ja estetään koko elokuvasarjaa koskaan tapahtumasta.

SyFy-kanavan tuorein mestariteos on nimeltään rehellisesti The Last Sharknado: It’s About Time, joka sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa viime yönä. Meidän on tyytyminen vielä tässä vaiheessa pelkkään traileriin, mutta eiköhän kaikille ole jo tullut muutenkin selväksi mistä hommassa on kyse.

Syfy-kanavan vuoden 2013 Sharknado-roskaelokuva muodostui yllättäen hitiksi, joten jatko-osia on puskettu ulos sen jälkeen kerran vuodessa. Nyt luvassa on jo kuudes osa, Anthony C. Ferranten ohjaama The Last Sharknado: It’s About Time

Nimi väittää elokuvan olevan viimeinen Haihurrikaani, mutta nähtäväksi jää pitääkö lupaus paikkansa. Tällä kertaa aikoinaan Beverly Hills 90210 -tähtenä tunnetun Ian Zieringin tehtävänä on matkustaa menneisyyteen ja estää ensimmäistä Haihurrikaania koskaan tapahtumasta.

Suomessa kaikki aiemmat Sharknadot ovat päätyneet hyvin pian ensi-iltansa jälkeen Netflixiin, eli eiköhän tämäkin löydy sieltä hyvin pian.

Viimeisen Sharknadon pääosissa nähdään jälleen Zieringin lisäksi Tara Reid, Cassie Scerbo ja Vivica A. Fox.