Uusimmat

Vin Dieselin uusi Bloodshot-supersankarielokuva tulee vuokrattavaksi jo ensi viikolla

19.03.2020 08:27 Muropaketin toimitus

Viime viikon perjantaina maailmalla ensi-iltansa saaneen Bloodshot-leffan voi katsoa kohta kotisohvalta.

Tiistaina kerroimme uutuuselokuvista, jotka tulevat koronaviruksen takia tarjolle vuokrauspalveluihin reippaasti etuajassa. Nyt Sony Pictures paljastaa julkaisevansa viime viikon perjantaina maailmalla ensi-iltansa saaneen Vin Dieselin tähdittämän Bloodshot-elokuvan VOD-palveluissa jo ensi viikolla.

Bloodshotin piti alun perin saapua viime viikolla teattereihin myös Suomessa, mutta ensi-iltaa siirrettiin. Nyt leffa tulee vuokralle Yhdysvalloissa 24. maaliskuuta 19,99 dollarin hintaan. Se on saman verran kuin muistakin uutuusleffoista saa maksaa. Suomen VOD-enskarista emme vielä löytäneet infoa, mutta veikkaamme Bloodshotin tulevan vuokralle täällä samoihin aikoihin.

Bloodshotin pääosassa nähdään Diesel Ray Garrisonina, joka on nanoteknologian avulla tuunattu supersotilas. Mukana ovat myös Sam Heughan, Eiza González, Toby Kebbell ja Guy Pearce. Elokuvan on ohjannut Dave Wilson Jeff Wadlowin ja Eric Heissererin käsikirjoituksen pohjalta. Bloodshot perustuu Valiant Comicsin saman nimiseen sarjakuvaan.

Muita etuajassa vuokralle tulevia elokuvia ovat ainakin The Invisible Man, The Hunt, Emma, The Gentlemen, Birds of Prey ja ilmeisesti myös Ben Affleckin tähdittämä The Way Back.