Uusimmat

Vuosikymmeniä odotettu toimintaelokuva saa ensi-iltansa ylihuomenna

21.03.2016 09:34 Tatu Junni

Kumpi voittais, jos Teris ja Lepis tappelis?

Supersankarifanien ikuisuuskysymykselle tarjotaan vastaus elokuvan muodossa keskiviikkona, kun vuosikaudet odotettu Batman v Superman saa ensi-iltansa Suomessa.

Zack Snyderin ohjaama supersankarirevittely on suoraa jatkoa vuoden 2013 Man of Steelille. Sen virallinen juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Peläten mihin jumalana pidetyn supersankarin teot saattavat johtaa Gotham Cityn pelonsekaista kunnioitusta herättävä omankädenoikeuden harjoittaja haastaa Metropoliksen arvostetuimman modernin ajan pelastajan. Samaan aikaan ihmiskunta yrittää selvittää, millaisen sankarin he oikeasti tarvitsevat. Batmanin ja Supermanin sotiessa keskenään, nousee ilmoille uusi uhka, joka saattaa ihmiskunnan suurempaan vaaran kuin koskaan aiemmin.”

Batmanin ja Teräsmiehen lisäksi Dawn of Justicessa on mukana DC Comicsin supersankareista myös mm. Ihmenainen ja Aquaman.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat