Uusimmat

Ylipitkä It: Chapter Two sai ansionsa mukaan – “Täynnää turhaa höttöä, kuten Stephen Kingin kirjat”, tylyttää rehellinen traileri

09.12.2019 09:39 Muropaketin toimitus

YouTuben suosittu videosarja lyttää tällä kertaa Pennywise-pellen paluun.

Screen Junkies -YouTube-kanavan julkaisema Honest Trailers -videosarja hyökkää tällä kertaa viime syyskuussa ensi-iltansa saaneen It: Chapter Twon kimppuun, haukkuen sitä hassutellen aivan syystäkin.

Heidän mukaansa pelottavinta elokuvassa on lähinnä sen 170 minuutin kesto. Videossa todetaan myös elokuvan Bill-hahmon ”kirjoittamien kirjojen loppujen olevan surkeita ja sen viittavaan niin Stephen Kingiin kuin itse elokuvaan”. Screen Junkies ihmettelee myös miksei Pennywise-pelle vain simppelisti tapa päähenkilöitä, koska pystyisi siihen koska tahansa.

Kuten moni muukin media, niin myös Muropaketti dumasi Se-jatko-osan surkeaksi elokuvaksi. Arviossamme Siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Harvat kauhuelokuvat onnistuvat oikeasti pelottamaan aikuiskatsojaa, mutta tässä olisi ollut siihen mahdollisuudet. Torahampainen pelle ei tietenkään ole pelottava, mutta lapsuudentraumat ovat. Yksikään aikuishahmoista ei kuitenkaan vaikuta siltä, että heille olisi tapahtunut kamalia asioita vuosikymmeniä sitten. Itse asiassa It: Chapter Two ei onnistu edes vakuuttamaan katsojaa siitä, että kyseessä ovat samat ihmiset kuin ensimmäisessä elokuvassa.”