Uusimmat

Essential pulassa? – Puhelinvalmistaja menetti tärkeitä johtajia

17.07.2017 13:58 Muropaketin toimitus

Androidin isänä tunnetun Andy Rubinin perustama Essential-yritys kehittää paraikaa Phone-nimistä lippulaivamallia. Nyt yritys on kuitenkin menettänyt sekä markkinointi- että PR-osastojensa johtajat.

Essential Phonea kehittävän Essentialin markkinointia johtanyt Brian Wallace on jättänyt yrityksen, raportoi Business Insider. Wallace on nyt siirtynyt uuteen virkaansa muusikko will.i.amin perustamaan i.am+ -yritykseen. Wallacen lisäksi myös Essentialin tiedotus- ja suhdetoiminnasta vastannut Andy Fouché on jättänyt yrityksen.

Monet ovat epäilleet, kuinka hyvin Essentialin kehittämä, 700 dollaria maksava Phone tulee pärjäämään muiden valmistajien, kuten Samsungin ja Applen, lippulaivoja vastaan. Essential Phonea myydään Yhdysvalloissa ainoastaan Essentialin omien verkkosivujen sekä Sprint-operaattorin kautta, mikä tekee puhelimen hankkimisesta tavallista vaikeampaa. Yhdysvalloissa on tavallista, että älypuhelimet hankitaan liittymineen suoraan operaattorilta .

Essential Phonen lisäksi yritys aikoo tulevaisuudessa julkaista myös oman Home-nimisen älykoti-laitteensa. Homen on määrä toimia yhdessä muiden älykoti-laitteiden, kuten Amazonin Alexan kanssa.