Uusimmat

Google Pixel-älypuhelimet ylittivät miljoonan myydyn laitteen rajapyykin

16.06.2017 15:44 Muropaketin toimitus

Google on myynyt viimeisen kahdeksan kuukauden aikana yli miljoona Pixel-laitetta.

Google ei ole virallisesti paljastanut myytyjen Pixel-laitteiden määrää, vaan lukemaan päädytty seuraamalla Pixeliin esiasennetun Pixel Launcher -ohjelman latauskertoja Play-kaupassa. Google Play ei näytä sovellusten tarkkoja latausmääriä, mutta Pixel Launcherin latauskertoja seurannut Arstechnica huomasi latauskertojen laskurin muuttuneen 100 000-500 000 -portaalta seuraavalla 1 000 000-5 000 000 -laitevälille. Tämä antaa vahvan viitteen siitä, että käyttöön otettujen Pixel-älypuhelinten miljoonan laitteen rajapyykki on ylittynyt äskettäin.

Pixel Launcheria ei ole mahdollista ladata Play-kaupasta muille kuin Pixel-laitteille ilman älylaitteen roottaamista, joten Pixel Launcherin latauskertojen voidaan olettaa korreloivan melko tarkasti myytyjen Pixel-laitteiden määrää.

Googlen mobiililaitteiden tuotannosta vastaava Rick Osterloh on aiemmin paljastanut Pixel-sarjan seuraavan Pixel 2 -mallin saapuvan markkinoille vielä kuluvan vuoden aikana. Nähtäväksi jää, tuleeko Pixel 2 -laite peittoamaan alkuperäisen Pixelin myyntiluvut.

Muropaketin uusimmat