Uusimmat

Lenovolta tulossa ainakin: Moto X5, E5 ja G6

30.11.2017 09:09 Muropaketin toimitus

Lenovon nykyisin omistamalla Motorola-brändillä julkaistaan ensi vuonna ainakin X5, E5 ja G6 -puhelimet.

Moto X5-tiedon takana on äärimmäisen luotettavana yleisesti pidetty vuotaja Evan Blass, joka twiittasi asiasta. Tarkempia tietoja hänellä ei kuitenkaan puhelimesta ollut, ei edes vuotokuvaa, pelkkä logo.

Mallinimien lisäksi Blass kertoo Play-versioiden tekevän paluun. G- ja E-sarjan eaitteista siis nähtäneen kolme eri versiota:  Moto G6, G6 Plus ja G6 Play ja E5, E5 Plus ja E5 Play.

Androidheadlines spekuloi asialla, ja toteaa Moto X4-mallin saapuneen myyntiin vasta lokakuussa. Joten Lenovo tuskin julkaisee X5-päivitystä ennen ensi vuoden puoliväliä. Aiemmin lippulaivaluokkaa kuvastaneeseen X-sarjaan tehtiin nelossukupolvessa muutos, ja pudotettiin sen hintaa 400 euron tietämiin. Puhelimen edullisimmasta versiosta julkaistiin myös Android One -versio Yhdysvaltojen markkinoille.

Moto X4 -puhelimen tiedot vuosivat pitkin internetiä jo kuukausia ennen sen julkistusta, joten voi olla ettei X5-versionkaan kohdalla tarkempia tietoja tarvitse odotella enää hirveän pitkään. Muistin virkistämiseksi Moto X4 oli 5,2-tuumaisella 1080p-näytöllä ja Snapdragon 630-järjestelmäpiirillä varustettu puhelin.

Muropaketin uusimmat