Uusimmat

LG:n uudessa G6+ -mallissa tuplasti tallennustilaa

20.06.2017 13:14 Muropaketin toimitus

LG julkisti uuden, aiempaa suuremmalla muistimäärällä varustetun G6+ -mallin.

LG:n uusi G6+ -malli on paranneltu versio aiemmasta LG G6 -älypuhelimesta. Android Centralin mukaan LG G6+ on muuten identtinen aiemman G6-mallin kanssa, mutta laitteen sisältämä tallennustila on tuplattu eli sitä on 128 gigatavua. Molemmat mallit sisältävät myös microSD-muistikortinlukijan.

Android Nougat -käyttöjärjestelmää hyödyntävät LG:n G6 ja G6+ -mallit käyttävät suorittimenaan Snapdragon 821 -mallia jonka lisäksi molemmista malleista löytyy 5,7 tuuman QHD+-resoluutioinen kosketusnäyttö. Laitteiden pääkamerana toimii 13 megapikselin kaksoiskamera, jonka lisäksi kummassakin on viiden megapikselin etukamera.

Ohjelmistopuolella sekä G6 että G6+ tulevat saamaan lähiaikoina päivityksen, joka lisää laitteisiin ”Face Print” -nimisen kasvojentunnistuksen, jonka avulla puhelimen lukituksen voi avata skannaamalla käyttäjän kasvot. Mallit tulevat saamaan myös ”Covered Lens” -varoituksen, joka kertoo käyttäjälle mikäli kameran linssin edessä on este, kuten käyttäjän sormi. Kolmas uusi toiminto on niin sanottu ”Low Power Consumption” -tila, jonka avulla älypuhelimen akun kestoa voi parantaa entisestään.

LG G6+ -malli saapuu ensimmäisenä myyntiin Etelä-Koreassa, mutta se tulee saapumaan myöhemmin myös muille markkina-alueille. Laitteen tarkkaa hintaa ei ole vielä paljastettu.

Muropaketin uusimmat