Uusimmat

Mobiiliin työkäyttöön: Samsung julkisti S Peniä tukevan Galaxy S4 -tabletin

02.08.2018 09:44 Muropaketin toimitus

Samsung on julkistanut uuden Galaxy Tab S4 -tabletin, joka tukee Microsoftin Surface -laitteiden tavoin kosketuskynää sekä näppäimistöä. 

Samsung on julkistanut odotetusti Android Oreolla toimivan Galaxy Tab S4 -tablettinsa. Tabletin suorittimena toimii Snapdragon 835 ja laitteessa on 10,5-tuumainen  2560 x 1600 -resoluutiolla toimiva super AMOLED -näyttöpaneeli. Keskusmuistia Galaxy S4:stä löytyy neljä gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 tai 256 gigatavua. Pääkameran resoluutio on 13 megapikseliä, etumakerassa tyydytään kahdeksaan megapikseliin.

Samsungin uutuustabletti toimii hyvin mobiilina työkaluna, ja jopa kannettavan korvikkeena. Laitteen mukana tulee Galaxy Note -sarjasta tuttu uudistettu S Pen, jonka avulla voi muun muassa piirtää sekä tehdä muistiinpanoja. Samsung on panostanut myös Galaxy Tab S4:n akkukestoon, sillä tabletin 7300 milliampeeritunnin akku kestää jopa 16 tunnin edestä videoiden katselua.

Galaxy Tab S4 on mahdollista yhdistää erikseen myytävään Book Coveriin, jolloin tabletin kanssa voi käyttää fyysistä näppäimistöä. Samsung DeXin avulla tabletin voi yhdistää myös suurempaan näyttöön, jolloin tablettia voi käyttää halutessaan lisänäyttönä tai piirtoalustana.

Galaxy Tab S4:n 4G -yhteyksiä tukevan version hinnaksi on ilmoitettu 799 euroa, siinä missä WiFi-version hinta on 749 euroa. Uudet tabletit saapuvat myyntiin Suomessa vielä kuluvan kuun aikana.

Muropaketin uusimmat