Uusimmat

Alcatel kiusoittelee erikoisella MWC-julkistuskutsulla

01.02.2017 15:35 Muropaketin toimitus

Alcatel on lähestynyt lehdistöä erikoisella kutsulla, josta GSMarena on julkaissut kuvan. Mobile World Congress -tapahtuman yhteydessä 27. helmikuuta pidettävän lehdistötilaisuuden otsikoksi on valittu ”LIGHT UP”. Muuten kutsussa ei päiväyksen ja kellonajan lisäksi tilaisuuden tarkempaa sisältöä valoteta.

Huhumylly Alcatelin ympärillä kuitenkin pyörii hurjana. Huhujen mukaan yritys julkaisee tilaisuudessa uuden, modulaarisen puhelimen. Kutsun mukana ollut valo ja tilaisuuden teema liittyisivät yhteen lisämoduuleista, joka toimii samaan tapaan kuin JBL:n Pulse -kaiutin, joka vilkuttelee led-valomatriisia musiikin tahdissa.

Modulaarisuutta ovat kokeilleet äskettäin vaihtelevalla menestyksellä niin Motorola kuin LG. Alcatelin moduulit vaihtuisivat samaan tapaan kuin Motorolan Z-sarjassa, jossa uusia ominaisuuksia voi lisätä puhelimeen helposti vain napsauttamalla moduulin kiinni puhelimen takakuoreen. Aiemmat huhut kertovat myös 13 megapikselin kamerasta, jonka vierestä löytyy kaksivärinen led-salama.

Mallinimeksi on epäilty Idol 5:tä, ja hintakin on jo ehditty vuotaa: 320 euroa. Alcatel on ollut yksi harvoista myös Microsoftiin luottaneista puhelinvalmistajista, joten on mahdollisuuksien rajoissa, että puhelimesta nähdään sekä Android- että Windows-versio.

Muropaketin uusimmat