Uusimmat

CX70 – Siemens panostaa Push-To-Talk-ominaisuuteen

25.08.2004 00:00 Muropaketin toimitus

Vaikka Siemens CX70-mallia mainotetaankin isoin lausein Push and Talk -ominaisuutta tukevaksi puhelimeksi, on kyseessä kuitenkin perinteinen Push-To-Talk-ominaisuus (PTT), eikä mikään uusi keksintö. Kuten muut vastaavat laitteet, voidaan CX70:stä käyttää radiopuhelimen tapaan muiden PTT-puhelimien kanssa, jos operaattori tukee ominaisuutta. WAP-Muropaketissa tekniikkaa käsiteltiin tarkemmin artikkelin muodossa alkuvuodesta.

Muilta ominaisuuksiltaan CX70 ei erityisesti poikkea muista saman hintaluokan puhelimista. Se tukee kolmea taajuutta GPRS:n lisäksi ja sen akku kestää parhaimmillaan viisi ja puoli tuntia puhumista. Valmiusaikaa 750 mAh akulla puolestaan on 300 tuntia. Puhelin on myös sopivan kevyt 90 gramman painollaan ja sen ulkomitat ovat 108 x 46 x 18 mm.

CX70:n kamera yltää VGA-tarkkuuteen ja siinä on viisinkertainen zoomi. Videokuvaa se pystyy tallentamaan nopeudella 12 ruutua sekunnissa ja tallennustilaa puhelimesta löytyy 9,5 megatavua.

Malli tukee myös POP3/IMAP-sähköposteja sekä 40-kanavaisia soittoääniä. Puhelimen mukana toimitetaan myös kolmiulotteisia Java-pelejä.