Uusimmat

Easypark-pysäköintisovellus saa päivitetyn ulkoasun – myös perustoiminta muuttuu

Kuva: Easypark

13.05.2024 10:23 Kai Taipale

EasyParkin pysäköintisovellus muuttuu kevään ja kesän kuluessa. Sovelluksen ulkonäkö päivittyy ja samalla perustoimintojen käyttäminen muuttuu maltillisesti.

EasyParkin pysäköintisovellus muuttuu. Ensimmäinen askel on tällä viikolla rullattavan kiekon uudistuminen. Samalla perustoimintojen käyttäminen hieman muuttuu.

Päivityksen suurimmaksi syyksi kerrotaan käyttäjiltä saadun palautteen pohjalta luotu uusi selkeämpi ulkoasu sekä helppokäyttöisyys. Yksi paljon toivottu ominaisuus on mahdollisuus aloittaa monta pysäköintiä samanaikaisesti. Kaikki käyttäjällä käynnissä olevat tapahtumat myös näkyvät kootusti yhdessä näkymässä, mikä pitää usean yhtäaikaisen pysäköintimaksun hallinnoinnin yksinkertaisena.

Uudistus näkyy myös ulkoasussa, sillä sen värit muuttuvat. Sovelluksen ulkoasusta tulee selkeästi aiempaa vaaleampi. Aiemmat päävärit lila ja pinkki korvautuvatkin valkoisella. Myös sovelluksen kiekko muuttuu, sillä EasyParkin lila-pinkki-väritetty kiekko on uudistuksen myötä ulkonäöltään ilmavampi ja vaaleampi.

Kiekolla säädetään edelleen perustoiminto eli maksettavan pysäköintiajan kesto. Pysäköinti aloitetaan jatkossa kuitenkin näkymästä, jolla vahvistetaan vielä valittu pysäköintialue, pysäköinnin kesto, rekisterinumero, maksutapa ja summa.

Suomessa EasyPark-sovelluksen päivitykset tulevat saataville Easyparkin tiedotteen mukaan sovelluskauppoihin vaiheittain tulevien viikkojen aikana.

Kai Taipale

"Olen pitkän linjan tekniikkatoimittaja, ja olen toiminut Muropaketin laitetesteistä vastaavana tuottajana vuodesta 2017. Pitkä pätkä työuran alusta hurahti puolestaan MikroBitissä. Olenkin työskennellyt tavalla tai toisella koko 2000-luvun erilaisten laitteiden kanssa, vastuullani on ollut tuotteita pc-komponenteista äänentoistoon ja vähän kaikkea siltä väliltä. Vahvimmat mielenkiinnon kohteet liittyvät mobiililaitteisiin ja äänentoistoon kuulokkeista kotiteattereihin. Sohvalla kuluu ensisijaisesti draamasarjoja ja urheilua, aktiivisemmat tunnit kuluvat esimerkiksi lenkkipolulla. Omassa käytössä on monipuolisesti laitteita eri merkeiltä aina Applesta Xiaomiin."

Muropaketin uusimmat