Uusimmat

Evering on älykäs sormus – toimii lompakkona ja avaimena

05.06.2022 13:14 Muropaketin toimitus

Isot sijoittajat ovat kiinnostuneet Evering-nimisestä älysormuksesta. Se saa tukea suurilta japanilaisilta yrityksiltä.

Yli kymmenen sijoittajatahoa harkitsee yhteensä noin seitsemän miljoonan euron sijoittamista Evering-sormukseen. Sijoittajiin kuuluu  muun muassa Mitsubishi UFJ Financial Group sekä Itochu Corp.

Everingin taustalta löytyy pörssilistattu, japanilainen terveys- ja kauneusalan yritys MTG. Firma solmi sopimuksen Visan kanssa viime vuonna, ja alkoi myydä Japanissa 144 euroa maksavia sormuksia.

Niin kauppiaat kuin kuluttajatkin haluaisivat selvitä ostoksistaan mahdollisimman helposti ja nopeasti. Evering ja MTG uskovatkin, että varhaiset käyttäjät ottavat älysormuksen nopeasti käyttöön. Zirkoniumoksidista valmistettu sormus toimii paitsi lompakkona ja maksuvälineenä, niin käyttäjät voivat myös lukita ja avata sillä ovia.

Myös koronapandemia on tehnyt kosketusvapaasta maksamisesta entistä suositumpaa. Sormus on vedenpitävä, eikä se vaadi latausta. Se on linkitetty luottokorttiin, ja maksuhistoriaan pääsee käsiksi älypuhelimien kautta.

MTG:n puheenjohtaja Yoshihito Ohta sanoi haastattelussa viime vuonna hänen tavoitteenaan olevan, että Evering saavuttaa vähintään yli 700 miljoonan euron markkina-arvon.

LUE MYÖS: Oura esitteli kolmannen sukupolven älysormuksensa