Uusimmat

HTC julkaisi One S9:n ylempään keskiluokkaan

26.04.2016 17:30 Petrus Laine

HTC One S9

HTC on julkaissut tänään uuden puhelimen ylempään keskiluokkaan. HTC One S9 on nimensä mukaisesti selvästi samaa sarjaa, kuin yhtiön viime vuoden lippulaiva One M9(+) ja sen sisaret A9, E9(+) ja ME.

HTC One S9 rakentuu 5-tuumaisen 1920×1080-resoluution S-LCD-näytön ympärille. Sen sydämenä sykkii MediaTekin Helio X10 -järjestelmäpiiri, jonka parina on 2 Gt muistia. Tallennustilaa puhelimessa on 16 Gt, jota voidaan laajentaa maksimissaan 2 Tt:n microSD-kortilla.

Puhelimen takapuolelta löytyy optisesti vakautettu 13 megapikselin kamera, ja etupuolelta puolestaan UltraPixel-kamera jonka tarkkuutta Saksan HTC:n sivut (Google Translate) eivät paljasta. Etupuolelta löytyy One-sarjalle tyypilliset BoomSound-stereokaiuttimet, joskin aiemmista malleista tutut ritilät ovat vaihtuneet kahteen leveään ja matalaan aukkoon. One S9:n akulla on kapasiteettia 2840 mAh, ja sitä ladataan perinteisellä micro-USB-liitännällä uuden USB Type C:n sijaan.

HTC Sensellä kuorrutettua Android 6 Marshmallowia pyörittävä One S9 on julkaistu virallisesti vasta Saksassa, mutta saapunee myyntiin myös muualla Euroopassa lähipäivinä. Saksassa sen suositushinta on 499 euroa. Voit lukea puhelimesta lisää esimerkiksi PhoneArenan sivuilta.