Uusimmat

Huaweilta P8-malleille kolmen vuoden takuu – kesätarjouksena lisäksi ilmainen näytön korjaus

02.06.2015 12:56 Juha Kokkonen

P8 & P8 Lite

Toukokuussa Suomessa kauppoihin saapunut Huawei P8 -mallisto saa houkuttelevaa lisäarvoa, kun Huawei ilmoitti tänään laajentavansa niiden takuuta kolmeen vuoteen. Lisäksi elokuun loppuun mennessä P8:n tai P8 Liten ostaneille tarjotaan yksi ilmainen näytön korjaus takuuajan sisällä. Rikkoontunut näyttö on yksi tyypillisimmistä itse aiheutetuista vioista nykypäivän älypuhelimissa, joten Huawein tarjous on varmasti monelle tervetullut.

Kuluttaja on Huawein liiketoiminnan keskiössä. Uusi takuuohjelmamme tarjoaa mielenrauhaa toimintavarmuutta kaipaaville suomalaisille. Älypuhelimet ovat erittäin kilpailtu segmentti. Kuluttajille on tarjolla laaja valikoima erilaisia malleja. Me haluamme erottautua joukosta palvelulla ja kannustaa ihmisiä ottamaan puhelintensa toiminnot ja mahdollisuudet tehokäyttöön. Onhan mottomme ’make it possible’”, kertoo Huawei Suomen kuluttajaliiketoiminnan markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Sofia Lehtimäki.

Myös aiemmin P8:n ja P8 Liten ostaneet ovat automaattisesti uuden kolmen vuoden takuuohjelman piirissä. Huawei Suomen lanseerama takuuohjelma koskee Huawein virallisilta suomalaisilta jälleenmyyjiltä ostettuja P8-malliston laitteita, sekä jatkossa valikoituja uutuusmalleja. Takuuohjelman lisäksi Huawei Suomi kehittää muita jälkimarkkinointipalvelujaan. Suunnitteilla on muun muassa jälleenmyyntipaikkoihin jalkautuva Service Point -palvelupiste, joka vastaisi Huawein malleja ja niiden käyttöönottamista koskeviin kysymyksiin.

TaskuMuro tutustui Huawein P8 ja P8 Lite -malleihin toukokuun 21. päivä julkaistussa kattavassa testiartikkelissa.

TaskuMuro, Testissä Huawei P8

Muropaketin uusimmat