UUSIMMAT

Samsungin Note 8 -puhelimesta lisää huhuja ennen virallista Note 7 -selitystä

04.01.2017 17:54 | Muropaketin toimitus | 3

Business Korea -uutissivuston mukaan Samsung on selvittänyt Note 7 -puhelimeen liittyneiden ongelmien syyn. Huhujen mukaan ongelma olisi akkujen sijaan suunnitteluvirhe puhelimen komponenteissa. Samsungin odotetaan julkaisevan asiasta virallisen tiedotteen tammikuun loppuun mennessä.

Note 7 -puhelimen ongelmista huolimatta Samsung aikoo jatkaa Note-sarjaansa Note 8 -mallilla. Techradar kertoo, että uudelta Note-mallilta odotetaan esimerkiksi 4K-resoluutiolla varustettua AMOLED-näyttöä. Sen avulla puhelinta on mahdollista käyttää entistä paremmin Samsungin Gear VR -lasien kanssa. Myös kaksilinssinen kamera on Note 8 -huhuissa mukana.

Forbesin mukaan Note 8 -puhelimen reunojen odotetaan olevan entistä ohuemmat. Forbesin jutusta löytyvän konseptikuvan perusteella puhelimesta tulisi puuttumaan fyysinen kotinäppäin, mikä säästää tilaa puhelimen rungosta. GSM Arenan mukaan Note 8 sisältäisi myös Samsungin Sirille ja Cortanalle kilpailijaksi kehittelemän Bixby-assistantin.

Note 8:ssa on todennäköisesti myös paranneltu versio Note 7:ssa lanseeratusta iirisskannerista. Skanneri mahdollistaa puhelimen avaamisen katsomalla puhelimen etukameraan. Huhusta kertoo muun muassa University Herald. Myös puhelimen akun odotetaan olevan entistä suurempi ja sen uskotaan tukevan Samsungin Fast Charge -teknologiaa.

Keskustelu

GSM Arenan mukaan Note 8 sisältäisi myös Samsungin Sirille ja Cortanalle kilpailijaksi kehittelemän Bixby-assistantin.

Samsungin Siri… olisi tuon lauseen voinut vähän selkeämminkin jäsentää.

Yli 3v käyttänyt Note 3:sta. Joskos tästä saisi uutta. Vaikkakin vanha vielä toimii suht hyvin ja samoin kaikki sovellukset mitä käytän. Tosin 4kk vanhalla akullakin joutuu pistämään usein laturin nokkaan kesken päivänkin.

Vaikuttaa että Samsung haluaa puskea 4k näyttöä kilpailullisista syistä, kuitenkin Samsungin näyttö on pentile tekniikkaa eli sinistä ja punaista on vain puolet 4k:sta. Mutta suurin osa kuluttajista ei tästä välitä vaan haluavat 4k:n vaikkei yksittäisiä pisteitä erota edes Full HD (1080p) näytöstä.

Irrotettava akku olisi pop, mutta tätä tuskin saadaan ja tuote vanhenee parissa kolmessa vuodessa akun kapasiteetin vähetessä.

Muropaketin uusimmat