Uusimmat

Samsungin Note 8 -puhelimesta lisää huhuja ennen virallista Note 7 -selitystä

04.01.2017 17:54 Muropaketin toimitus

Business Korea -uutissivuston mukaan Samsung on selvittänyt Note 7 -puhelimeen liittyneiden ongelmien syyn. Huhujen mukaan ongelma olisi akkujen sijaan suunnitteluvirhe puhelimen komponenteissa. Samsungin odotetaan julkaisevan asiasta virallisen tiedotteen tammikuun loppuun mennessä.

Note 7 -puhelimen ongelmista huolimatta Samsung aikoo jatkaa Note-sarjaansa Note 8 -mallilla. Techradar kertoo, että uudelta Note-mallilta odotetaan esimerkiksi 4K-resoluutiolla varustettua AMOLED-näyttöä. Sen avulla puhelinta on mahdollista käyttää entistä paremmin Samsungin Gear VR -lasien kanssa. Myös kaksilinssinen kamera on Note 8 -huhuissa mukana.

Forbesin mukaan Note 8 -puhelimen reunojen odotetaan olevan entistä ohuemmat. Forbesin jutusta löytyvän konseptikuvan perusteella puhelimesta tulisi puuttumaan fyysinen kotinäppäin, mikä säästää tilaa puhelimen rungosta. GSM Arenan mukaan Note 8 sisältäisi myös Samsungin Sirille ja Cortanalle kilpailijaksi kehittelemän Bixby-assistantin.

Note 8:ssa on todennäköisesti myös paranneltu versio Note 7:ssa lanseeratusta iirisskannerista. Skanneri mahdollistaa puhelimen avaamisen katsomalla puhelimen etukameraan. Huhusta kertoo muun muassa University Herald. Myös puhelimen akun odotetaan olevan entistä suurempi ja sen uskotaan tukevan Samsungin Fast Charge -teknologiaa.