Uusimmat

Jabra julkaisi uuden seuraavan sukupolven Elite 8 Active ja Elite 10 -nappikuulokkeet – varustukseen kuuluu nyt uusi älykotelo

Kuva: Jabra

11.06.2024 12:00 Muropaketin toimitus

Jabra julkaisi Elite 8 Active Gen 2- ja Elite 10 Gen 2 -kuulokkeet. Uutta niissä on esimerkiksi LE Audio -älykotelo, joka mahdollistaa langattoman suoratoiston mistä tahansa laitteesta, jossa on USB-C-portti tai 3,5 mm:n kuulokeliitäntä.

Jabra on siis julkaissut uude Elite 8 Active Gen 2 ja Elite 10 Gen 2 -kuulokkeet. Nämä uuden sukupolven kuulokkeet perustuvat edeltäjiensä muotoiluun, mutta ovat saaneet sisäänsä merkittäviäkin uudistuksia.

Mukana on nyt valmistajan maailman ensimmäiseksi mainostama LE Audio -älykotelo, Dolby Audio -tilaääni Dolby Atmos -tuella ja parannettu Natural HearThrough, jonka kerrotaan vahvistavan ympäröivien äänien kuulemista ulkona. Myös aktiivista vastamelutoimintoa on tehostettu.

Jabra Elite 10 Gen 2. Kuva: Jabra

Jabran LE Audio -älykotelossa on USB-C- että 3,5 mm:n liitäntä. Koteloon sisäänrakennetun piirin avulla käyttäjät voivat liittää ja striimata ääntä langattomasti useista laitteista suoraan nappikuulokkeisiinsa. 2-in-1-kaapeli muuttaa älykkään latauskotelon monipuoliseksi sovittimeksi, joka voidaan liittää lähes mihin tahansa laitteeseen. Esimerkiksi lentokoneessa tai televisiota katsellessa käyttäjä voi kytkeä kotelon kiinni äänilähteeseen ja nauttia tilaäänen suoratoistosta nappikuulokkeissa.

Kuulokkeissa on kuusi mikrofonia, Mikrofonien kerrotaan erottavan mitkä äänet ovat taustahälyä, ja priorisoivat puhuttua ääntä. Jabra on myös parantanut aktiivista vastamelutoimintoa (ANC), joka poistaa jopa kaksi kertaa enemmän melua kuin aiemmat laitesukupolvet.

Uusi Natural HearThrough -ominaisuus on optimoitu tuulen aiheuttaman melun vaimentamiseen ja on kaksi kertaa tehokkaampi kuin edellisen sukupolven HearThrough.

Jabra Elite 8 Active Gen 2. Kuva: Jabra

Jabra Elite 8 Active Gen 2 -mallin suositushinta on valmistajan tiedotteen mukaan 229 euroa. Napit ovat saatavilla väreissä: Navy, musta, koralli ja oliivi kesäkuun 2024 puolessa välissä. Elite 10 Gen 2:n suositushinta on 279 euroa. Tämä malli on saatavilla väreissä: titaanimusta, kiiltävä musta, musta, cocoa, denim ja pehmeä valkoinen. Myynnissä kuulokkeet ovat kesäkuun 2024 puolessa välissä.