Uusimmat

Jabra täydensi mallistoaan monipuolisilla täyslangattomilla Elite 5 -nappikuulokkeilla

05.09.2022 17:40 Muropaketin toimitus

Kompaktin oloiset kuulokkeet pitävät sisällään modernin piirisarjan. Sen myötä käytössä on liuta käyttöä helpottavia ominaisuuksia.

Jabra Elite 5 -kuulokkeet perustuvat Qualcomm QCC3050 Bluetooth -piirisarjaan. Sen myötä käytössä myös vastamelutoiminto, jossa tarkkaillaan ääntä myös korvan sisäpuolella. Siksi tämän ansiosta vastamelun suorituskyky on vähemmän riippuvainen siitä, miten kuulokkeet on laitettu korviin.

Kuulokkeissa on käytössä kuusi mikrofonia. Toistettavasta äänestä vastaa kuuden millimetrin elementit. Tuettuina ovat Qualcomm aptX Audio-, AAC- ja SBC-koodekit. Spotify-käyttäjille on lisäksi tarjolla Spotify Tap Playback -toiminto.

Jabra on selvästi paneutunut kuulokkeiden liittämismahdollisuuksiin, sillä käytettävissä ovat seuraavat palvelut: Bluetooth Multipoint, Google Fast Pair, Microsoft Swift pair, Google Assistant ja äänellä Alexa Built-In.

Yhdellä latauksella jopa seitsemän tuntia käyttöaikaa vastamelulla, ja jopa 28 tuntia Qi-yhteensopivalla langattomalla latauskotelolla. Jabra Elite 5 on suojattu IP55-tason mukaisesti pölyä ja vettä vastaan. Jabra Elite 5 -kuulokkeiden suositushinta on 150 euroa.