Uusimmat

LG valmistelee Snapdragon 845 -piiriä yhdessä Qualcommin kanssa

31.05.2017 10:56 Muropaketin toimitus

Samsung nappasi huhujen mukaan leijonanosan Qualcomm Snapdragon 835 -järjestelmäpiireistä. Yritys oli myös yhdessä mukana suunnittelemassa ja valmistamassa sitä Qualcommin kanssa. Kilpakumppaneista esimerkiksi LG joutuikin tyytymään omassa tämänvuotisessa G6-lippulaivassaan vanhempaan ja hitaampaan Snapdragon 821 -piiriin.

Androidheadlinesin tietojen mukaan ensi vuonna LG ei aio jäädä lapsipuolen asemaan, vaan on aloittanut yhteistyön Qualcommin kanssa aiemmin tässä kuussa. Yhteistyön tuloksena on tarkoitus saada aikaan Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri. LG on aiemmin julistanut strategiaa, jonka mukaan se panostaa ennemmin testattuihin ja varmuudella toimiviin ratkaisuihin sen sijaan, että tavoittelisi viimeisimpiä ja tehokkaimpia ratkaisuja. Nyt korealaisyritys on ilmeisesti muuttamassa strategiaansa radikaalisti.

Qualcomm ei ole virallisesti kertonut suunnitelmistaan tulevan piirin suhteen. Esimerkiksi nimi Snapdragon 845 perustuu vain vahvoihin huhuihin, virallista julkistusta siitä ei ole tehty. Samojen ennakkotietojen mukaan piiri valmistettaisiin seitsemän nanometrin viivanleveyttä käyttäen.