Uusimmat

Meizu julkaisi ensimmäisen virallisen kuvan tulevasta Pro 6 -älypuhelimestaan

08.04.2016 09:56 Juha Kokkonen

meizu-pro-6-080416

Uuden m3 note -mallin lanseerauksen lisäksi Meizu on julkaissut ensimmäisen virallisen kuvan tulevasta Pro 6 -huippumallistaan. Yleensä valmistajien ennen laitteen julkaisua paljastamat kuvat ovat tyyliltään kiusoittelevia ja paljastavat enimmillään yksityiskohtia laitteesta, mutta Meizun julkaisemassa kuvassa näkyy koko laitteen takakuori. Ja koska kuvan laite näyttää samalta kuin aiemmissa vuotokuvissa, on myös etupuolen ulkonäkö tiedossa suurella todennäköisyydellä.

Meizun julkaisemassa kuvassa huomio kiinnittyy oikeastaan kahteen yksityiskohtaan: metallikuoren ylä- ja alapäädyssä sijaitseviin kaareviin antenniraitoihin sekä kameran alapuolella sijaitsevaan salaman ja lasertarkennuksen linssin yhdistelmään. Meizu on päätynyt tyylittelemään antenniraidat niin, että ne kaartuvat laitteen päätyjen muotoisesti. LED-salama on puolestaan muotoiltu renkaaksi laser-tarkennuksen sensorin ympärille.

Huhujen mukaan Meizo Pro 6:n tekniseltä osastolta tulee löytymään 5,7-tuumainen QHD Super AMOLED -näyttö, Exynos 8890 -järjestelmäpiiri, neljä ta kuusi gigatavua RAM_muistia, 21 megapikselin kamerasensori sekä 3500 mAh akku. Julkaisupäivämäärää ei ole vielä tiedossa, mutta sen odotetaan tapahtuvan ensi kuussa.