Uusimmat

Motorola uutuuksia: titaania ja wlania

31.07.2004 00:00 Muropaketin toimitus

Motorola päivitteli mallistoaan viime viikolla muutamalla hyvin mielenkiintoisella mallilla. Tässä lyhyet esittelyt toimituksen mielestä kiinnostavimmista malleista.

RAZR V3

Omituinen nimi, 14 mm paksu titaanikuori ja 262 tuhannen värin näyttö ovat seikkoja, jotka yhdistävät RAZR V3 -mallia. Tyylikäs pieni simpukka lyötää epäilemättä useita kannattajia, koska harva muu malli pakkaa yhtä täyteläiset ominaisuudet RAZR V3 -kokoiseen malliin. Lisäksi puhelin miellyttää myös silmää sinistä hohtavalla näppäimistöllään. Viimeisen silauksen RAZR V3:lle antaa VGA-kamera.

CN620

Motorolan CN620 hallitsee matkapuhelinverkkojen lisäksi myös Wlan-tekniikan ja osaa käyttää sitä Voice over IP (VoIP) -puheluihin Wlan-verkon kuuluvuusalueella. Verkon vaihto tapahtuu myös saumattomasti ja hyöty VoIP-puheluissa näkyy madaltuneena puhelinlaskuna. Saataville puhelin tulee loppuvuodesta.

C975 & V975

Uusia 3G-puhelimia Motorola julkista kaksi: C975 ja V975. Molemmat tukevat videoneuvotteluja, kamerana on VGA-tason kenno ja sillä voi myös nauhoittaa videokuvaa. C975 on perinteiseen kapulamuotoiluun luottava, mutta V975 on puolestaan simpukka.