Uusimmat

Nokia E7:n toimitukset alkavat vihdoin tällä viikolla

07.02.2011 17:19 Juha Kokkonen

Nokia E7

Pitkän odotuksen jälkeen Nokia ilmoitti tänään aloittavansa E7-älypuhelimen toimitukset kuluvan viikon aikana. Viikolla kuusi alkavat toimitukset koskevat ennakkotilaajia ja muut jakelukanavat saavat ensimmäiset puhelimensa seuraavalla viikolla. Nokian omassa verkkokaupassa E7 maksaa 599 euroa ja esimerkiksi Verkkokauppa.comin valikoimissa 579,90 euroa.

Nokia nimittää E7:ää uudeksi kommunikaattoriksi, eli sen sisältämät ominaisuudet sopivat erityisesti tehokkaaseen viestintään ja yrityskäyttöön. Nokia E7 tukee mm. Microsoftin ja IBM:n yrityssovelluksia ja tarjoaa suoran reaaliaikaisen yhteyden sähköpostiin, yhteystietoihin, tehtäviin ja yrityksen osoitekirjaan Microsoft Exchange -palvelimen avulla. Microsoftin Nokian älypuhelimia varten kehittämä Office Communicator Mobile -sovellus tuo Nokia E7 -laitteeseen reaaliaikaiset tavoitettavuustiedot ja monipuoliset pikaviestintäominaisuudet.

E7:n tärkeimpiä teknisiä ominaisuuksia ovat neljän tuuman ClearBlack-näyttö, alumiinikuoret (värivaihtoehtoja: tumma harmaa, vaalea hopea, sininen, vihreä ja oranssi), kahdeksan megapikselin kamera kaksois-LED-salamalla, HD-videokuvaus, HDMI-liitäntä, 16 gigatavua sisäistä muistia ja USB-On-the-Go.

TaskuMuron testikappale on jo matkalla toimitukseen ja pääsemme tutustumaan laitteeseen näillä näkymin huomispäivästä lähtien. Testiartikkeli on luvassa myöhemmin tässä kuussa.

Nokia, Tehokas ja monipuolinen Nokia E7 -älypuhelin nyt saatavilla

Nokia E7 -tuotesivu