Uusimmat

Oppo kiusaa jo seuraavalla uutuudellaan: R1

03.12.2013 18:43 Teemu Hynninen

Kiinalainen Oppo poikkeaa monista muista aasialaisista älypuhelinvalmistajista siinä, että yhtiö toimittaa laitteitaan myös Suomeen. Yhtiö myy tuotteitaan omassa verkkokaupassaan ja pitää hinnat näin kiinalaisvalmistajille tyypilliseen tapaan edullisena. Esimerkiksi joulukuun 10. päivä Euroopassa myyntiin saapuu N1-lippulaiva 449 euron hintalapulla. Sillä itselleen saa alumiinirunkoisen puhelimen 5,9 tuuman full hd -näytöllä, Snapdragon 600 -piirisarjalla sekä 13 megapikselin kameralla.

Oppolta on luvassa pian lisää täydennystä mallistoonsa. Yhtiö on julkaissut kiinalaisessa Weibo-palvelussa kuvia tulevasta Oppo R1 -puhelimesta, joka on tarkoitus esitellä maailmalle vielä joulukuun aikana.

Ikävä kyllä kiinalaisvalmistaja ei vielä suostunut paljastamaan R1:n tarkempia teknisiä yksityiskohtia. Oppo kuitenkin antaa ymmärtää, että uutuus tulee keskittymään erityisesti kuvaamiseen ja mahdollistamaan loistavat yökuvausominaisuudet. Rakenne on 7,1 millimetriä paksu ja etu- sekä takaosaa peittää lasipinta. Lisää kuulemme varmastikin pian!

Phone Arena, Oppo R1 teased for late December launch, superior night photos in tow

Muropaketin uusimmat