Uusimmat

PC-myynnit saattavat hidastua, odotettu älykello saapuu Suomeen, Testasimme Apple iPhone 11:n – ja viikon 4/2020 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

26.01.2020 18:54 Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 4/2020 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut muun muassa seuraavaa:

PC-myynnin uskotaan hidastuvan – syykin on selvillä

PC-tietokoneilla meni viime vuonna hyvin. Jatkossa ei tilanna liene yhtä hyvä.

Pitkän akkukeston tarjoava Honor MagicWatch 2 -älykello tulee Suomessa myyntiin tammikuun lopussa

Honor tuo myös Suomessa myyntiin uusimman älykellonsa. Honor MagicWatch 2:n sykeanalytiikassa luotetaan suomalaiseen FirstBeat Technologies Oy:n osaamiseen.

Testi: Apple iPhone 11 -puhelin – Lompakolle aavistuksen armollisempi vaihtoehto

Muropaketin testissä käväisi jo aiemmin Applen iPhone -sarjan viimeisin lippulaivapuhelin Apple iPhone 11 Pro Max. Nyt kokeiluun pääsi hieman kansanomaisempi malli eli iPhone 11, joka on jatkoa edellisvuoden iPhone XR -mallille. iPhone 11 onkin Applen uusimman älypuhelinmalliston budjettiystävällisin vaihtoehto, vaikka sitä ei silti halvaksi voi sanoa.

Samsung Galaxy S20 -mallistosta vuoti lisää kuvia sekä hintatietoja – Kalleimman mallin hinta saattaa heikottaa

Samsung Galaxy S20 -mallien julkaisuun ei ole enää kauaa. Nyt laitteista on vuotanut jälleen uusia mallinnoksia.

Asus on tuonut kauppoihin kaksi vuotta sitten esitellyn näyttöjen reunat häivyttävän ROG Bezel Free Kit -lisälaitteen

Alkujaan CES 2018 -messuilla esitelty lisälaite on nyt saatavilla ainakin Pohjois-Amerikassa. Asus ROG Bezel Free Kit on suunniteltu piilottamaan näyttöjen reunat, kun käyttää kolmea näyttöä samanaikaisesti.

Testi: Aorus Radeon RX5700 XT – Laadukas ja tehokas paketti järkihintaan

Muropaketin testissä oli aiemmin AMD:n referenssimalli Radeon RX5700 XT -näytönohjaimesta. Se pärjäsi todella hyvin suorituskykymittauksissa, mutta käytön kanssa oli omat harminsa. Halusimme saada tuntumaa myös valmistajan omaa suunnittelua edustavaan malliin, joten otimme testattavaksi Gigabyten tarjontaan kuuluvan Aorus Radeon RX5700 XT -mallin. Se esiintyikin testissä edukseen.

Muropaketin uusimmat