Uusimmat

Pian saatavilla myös pidemmän elinkaaren nappikuulokkeet – Fairphone esitti Fairbuds-kuulokkeet

Kuva: Fairphone

10.04.2024 18:04 Muropaketin toimitus

Fairphonen uusissa langattomissa Fairbuds-kuulokkeissa on edistynyt vastamelutoiminto, vaihdettavat akut, pitkä varaosien saatavuus ja kolmen vuoden takuu. Ne ovat myös Android- ja iOS-yhteensopivat.

Fairphone on tunnettu pitkän elinkaaren puhelimistaan. Yritys on julkistanut myös uuden sukupolven langattomat Fairbuds-nappikuulokkeet.

Nappikuulokkeet eivät ole erityisen tunnettuja korjattavuudestaan, mutta Fairbuds-kuulokkeissa on Fairphonelle tuttuun tapaan kuulokkeissa on yhteensä seitsemän vaihdettavaa varaosaa. Jos käyttäjä kadottaa yhden nappikuulokkeen, sen tilalle voi helposti tilata toisen. Fairphone tarjoaa Fairbuds-kuulokkeille myös kolmen vuoden takuun.

Sekä Fairbuds-kuulokkeissa että niiden modulaarisessa latauskotelossa on vaihdettavat akut. Akkujen vaihdettavuus on olennaista kuulokkeiden pitkän käyttöiän kannalta, sillä akunkeston lyheneminen on yksi merkittävimmistä syistä, joiden vuoksi toimivat kuulokkeet hylätään.

Fairbuds-kuulokkeiden äänentoistosta vastaavat titaanipinnoitteiset 11 millimetrin elementit. Tarjolla on vastamelutoiminto tuulenvaimennuksella. Ympäristömelun vaimennus (ENC) puolestaan tekee puheluista selkeitä niin sisällä kuin ulkonakin.

Kuva: Fairphone

Fairbuds-kuulokkeissa on kuusi mikrofonia, ja ne tukevat kahta yhtäaikaista Bluetooth-yhteyttä. Akulle on luvassa yhteensä 26 tunnin toistoaika (kotelon kanssa). Kuulokkeilla on myös IP54-luokituksen mukaisen suoja vesiroiskeita vastaan.

Ääntä voi räätälöidä omaan makuun käyttämällä kahdeksan taajuusalueen taajuuskorjainta erillisessä Fairbuds-mobiilisovelluksessa, joka on saatavilla sekä Android- että Apple-laitteille.

Fairbuds-kuulokkeet tulevat tilattavaksi 9. huhtikuuta alkaen 149 euron suositushintaan.