Uusimmat

Samsung rikkoi 10 miljoonan myydyn Galaxy S:n rajapyykin

03.01.2011 17:56 Juha Kokkonen

Galaxy SSamsung on ilmoittanut rikkoneensa merkittävän rajapyykin älypuhelinmarkkinoilla – se on nimittäin toimittanut 10 miljoonaa Galaxy S -puhelinta maailmanlaajuisille markkinoille. Samsung aloitti Galaxy S:n toimitukset seitsemän kuukautta sitten (kesäkuussa 2010), joten puhelinta on myyty keskimäärin yksi kappale kahden sekuntin välein. Pohjois-Amerikan markkinoille kokonaismäärästä on myyty noin neljä miljoonaa puhelinta ja Eurooppa tulee seuraavana perässä noin 2,5 miljoonalla myydyllä laitteella.

Samsungin mobiiliviestinosaston päällikkö JK Shin kertoi, että ”Galaxy S on tulosta 22 vuotisesta taipaleestamme mobiilialalla. Se on ’Smart Life’ -konseptimme ruumiillistuma – halusimme tehdä käyttäjien elämästä mukavampaa, jännittävämpää ja yhtenäisempää. Tämänpäiväinen rajapyykki osoittaa että olemme onnistuneet: 10 miljoonaa Galaxy S -käyttäjää ympäri maailman ’elävät älykästä elämää’.

Myös Suomessa Galaxy S on nauttinut kuluttajien suosiosta. Alkusyksystä se oli esimerkiksi Elisan valikoiman suosituin älypuhelin ja vielä joulukuun alussakin se oli Elisan listauksessa kuudennella sijalla.

Engadget, Samsung reaches goal: 10 million Galaxy S phones sold worldwide

Samsung Tomorrow