Uusimmat

Samsung tuo SmartThings -älykotiratkaisun markkinoille Suomessa

25.06.2019 20:50 Muropaketin toimitus

Samsung lupaa SmartThingsin tuovan älykodin edut yhä useampien ulottuville. Nyt Samsungin SmartThings-laitteisto on saatavilla myös Suomessa. 

Samsungin älykotiratkaisun ydin on 90 euroa maksava SmartThings Hub. Se yhdistää internetiin kaikki kodin älykkäät laitteet, kuten puhelimet, tabletit, älytelevisiot, äänijärjestelmät ja valaistuksen.

SmartThings-mallisto sisältää myös ​​tunnistimia, kameroita ja älypainikkeita, joiden hinnat vaihtelevat 20 ja 30 euron välillä. Käyttäjä voi esimerkiksi saada viestin matkapuhelimeen tai televisioon, kun pyykinpesuohjelma valmistuu, tai päättää, että keittiön valaistus säädetään automaattisesti tiettyyn tasoon aamuisin. Myös 40 euroa maksavien seinäpistokkeiden hallinta on mahdollista, minkä avulla voi varmistaa että esimerkiksi kahvinkeitin sammuu automaattisesti, kun etuovi sulkeutuu kodista poistuttaessa.

SmartThings-laitteita hallitaan Androidille ja iOSille saatavilla olevan sovelluksen välityksellä. Järjestelmän luvataan olevan tietoturvallinen ja siihen voi yhdistää myös kolmansien osapuolien valmistamia laitteita.