Uusimmat

Samsungilta 4,5″ Super AMOLED Plus -näytöllä varustettu Infuse 4G

05.01.2011 19:48 Sampsa Kurri

CES 2011: Samsung on esitellyt yhdysvaltalaiselle matkapuhelinoperaattori AT&T:lle julkaistua Infuse 4G -älypuhelinta, joka on varustettu suurella 4,5-tuumaisella Super AMOLED Plus -näytöllä, joka tarjoaa 50 % lisäyksen alipikseleiden määrään sekä parannuksen kontrastiin ja käyttöön kirkkaassa auringonvalossa. Muita avainominaisuuksia ovat 1,2 GHz:n kellotaajuudella toimiva yksiytiminen Cortex A8 Hummingbird -prosessori, kahdeksan megapikselin kamera takana ja 1,3 megapikselin kamera edessä.

Nimestään huolimatta Infuse 4G tukee kehittynyttä HSPA-siirtoprotokollaa (HSPA+) ja verkkoarkkitehtuuria, jotka tarjoavat maksimissaan 42 Mbit/s tiedonsiirtonopeuden tukiasemalta päätelaitteelle ja 11 Mbit/s päätelaitteelta tukiasemalle. Tuettuna ei siis ole LTE-tiedonsiirtotekniikka, jota on joissain yhteyksissä myös kutsuttu 4G:ksi.

Android 2.2 Froyo -käyttöjärjestelmään perustuvassa Infuse 4G:ssä on käytössä Samsungin oma TouchWiz UI -käyttöliittymä. Valitettavasti käytössä ei vielä ole Androidin uudempi 2.3 Gingerbread -versio. Puhelimen saatavuudesta tai hinnasta ei vielä kerrotu tarkempia tietoja, mutta se tulee myyntiin AT&T:lle lähiaikoina. Infuse 4G on AT&T:n mukaan ohuin sen valikoimissa tähän asti ollut älypuhelin.

Engadget, Samsung Infuse 4G announced for AT&T: 4.5-inch Super AMOLED Plus display, crazy thin

Gizmodo, Samsung’s Infuse 4G: Uh, Why Wasn’t This Phone the New Nexus?