Uusimmat

Samsungin Galaxy Note 7 heti uuden vuodon kohteena

27.06.2016 17:04 Petrus Laine

Galaxy Note 7

Uutisoimme aiemmin tänään Evleaksin varmistamista Samsung Galaxy Note 7 -tiedoista. Heti perään on luvassa lisää, sillä SamMobilen välittämät kiinalaislähteet ovat varmistaneet puhelimesta tulevan markkinoille kaksi versiota eri järjestelmäpiireillä.

Uusi vuoto varmistaa useita Evleaksin mainitsemista seikoista, kuten 5,7-tuumaisen QHD-näytön ja 64 Gt:n tallennustilan ja IP68-luokituksen. Uutta tietoa ovat puolestaan varmistus siitä, että puhelimesta tuodaan markkinoille kaksi eri versiota, joista toisessa on Samsungin oma Exynos 8893 -järjestelmäpiiri, ja toisessa Qualcommin Snapdragon 821. Sinänsä liike on odotettu, sillä Samsung on harrastanut samaa myös Galaxy S -sarjan viimeisimpien mallien kanssa.

Muistia puhelimissa tulee olemaan 6 Gt, ja aiemmin varmistunut 64 Gt:n tallennustila on vain pienin vaihtoehdoista, sillä saataville tulee myös 128 ja 256 Gt:n UFS 2.0 -tallennustilalla varustetut mallit. Note 7:n akun kapasiteetiksi mainitaan 4000 mAh, ja mukaan tulee myös uusi S-Pen-stylus.