Uusimmat

Sennheiserilta langattomat Momentum Sport -kuulokkeet myyntiin – antureita ja äänentoistoa

Kuva: Sennheiser

10.04.2024 10:55 Muropaketin toimitus

Sennheiserin valikoimiin on tuotu Momentum Sport -nappikuulokkeet. Urheilijoiden ja liikunnan harrastajien tarpeisiin kehitetyt kuulokkeet yhdistävät äänentoistoon sykettä ja kehonlämpöä mittaavat integroidut in-ear-anturit.

Nyt myyntiin tulleissa, tammikuussa julkaistuissa kuulokkeissa käytetään 10 millimetrin elementtejä. Sennheiser Momentum Sport -kuulokkeet käyttävät Bluetooth 5.2 -yhteyttä ja tukevat SBC, AAC, AptX ja AptX adaptive -koodekkeja. Ne on myös suojattu pölyltä ja kosteudelta IP55-luokituksen mukaisesta. Latauskotelossa on on USB-C-latausliitin sekä langaton lataus.

Kuva: @ Sennheiser

Kuulokkeiden erikoisuus on anturit sykkeen ja kehonlämmön mittaamiseen. Nämä ovat nähtävissä Smart Control -sovelluksessa, ja mutta tietoja voi hyödyntää myös Polar Flow -sovelluksessa. Polar Flow -sovelluksen keräämän datan voi siirtää edelleen yleisimpiin terveys- ja kuntoilusovelluksiin.

”Olemme tehneet töitä yli kolmen vuoden ajan kehittääksemme urheilukäyttöön tarkoitetut huipputason nappikuulokkeet. Momentum Sport -kuulokkeet ovat muutakin kuin vain tavanomainen lisävaruste liikuntaan; ne tuovat treeniin sykettä – kirjaimellisestikin”, sanoo Sennheiserin urheilutuotteista vastaava johtaja David Holm. ”Nyt huipputason liikuntateknologia ja erinomainen äänentoisto ovat urheilijoiden ja liikunnanharrastajien saatavilla yhdessä ja samassa laitteessa.”

Sennheiser Momentum Sport -kuulokkeet ovat nyt myynnissä ja niiden suositushinta on 330 euroa. Värivaihtoehdot ovat Polar Black, Burned Olive, and Metallic Graphite.