Uusimmat

Shokz OpenSwim -urheilukuulokkeet rokkaavaa myös vedenpinnan alla

28.09.2022 19:39 Muropaketin toimitus

Perinteiset kuulokkeet eivät oikein sovellu käyttöön veden alla. Luujohdintekniikkaa hyödyntävät ja täysin vesitiiviit Shokz OpenSwim -urheilukuulokkeet puolestaan ovat moisiin olosuhteisiin omiaan, sillä niissä on myös sisäisen musiikkisoitin.

Pienikokoiset ja täyslangattomat Shokz OpenSwim-urheilukuulokkeet perustuvat aiemmin julkaistuun Xtrainerz-kuulokemalliin, mutta nyt parannetulla tekniikalla. Luujohdinkuulokkeiden erikoisuus on siinä, että ne toistavat äänet kuuloluita pitkin jättäen näin korvat paljaaksi ympäristön ääniä varten. Tämä mahdollistaa myös täysin vesitiiviit ja sukelluskelpoiset OpenSwim-urheilukuulokkeet.

Seitsemännen sukupolven luujohdinteknologiaan perustuvissa kuulokkeissa on neljä gigatavua sisäistä muistia, johon mahtuu jopa 1200 musiikkikappaletta joko MP3-, WAV-, WMA-, AAC- tai FLAC-tiedostomuodoissa. Kuulokkeet eivät kuitenkaan ole Bluetooth-yhteensopivat eikä niillä voi kuunnella musiikkia ulkoisista äänilähteistä. Täyteen ladatuista kuulokkeista riittää virtaa jopa kahdeksan tunnin äänentoistoon.

Kevytrakenteiset kuulokkeet ovat täysin vedenpitävät ja luokiteltu IP68-standardin tasoisiksi. Tämä tarkoittaa, että kuulokkeet kestävät jopa kahden tunnin yhtäjaksoista upotusta enintään kahden metrin syvyyteen.

Kuulokepakettiin sisältyy kuulokkeiden lisäksi latausjohto ja uintiin tarkoitetut korvatulpat sekä silikonista ja kumista valmistettu säilytyskotelo. Shokz OpenSwim -urheilukuulokkeet ovat jo myynnissä 159 euron hintaan.